Publicitat
Terrassa

Núria Marín substitueix Xavier F. Rivero al Consell Comarcal

Serà investida aquest dijous

L’actual segona tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Núria Marín, serà la nova representant de Tot per Terrassa al Consell Comarcal del Vallès Occidental a partir d’aquest dijous,  quan serà investida consellera en el ple d’aquest òrgan de govern i administració de la comarca.

Marín, que exerceix com a regidora de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, així com de Polítques de Gènere, assumirà el càrrec en substitució del fins ara conseller Xavier Fernández Rivero, que va dimitir el passat mes de març per motius personals després de gairebé tres anys com a regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil i com a representant de Tot per Terrassa al Consell Comarcal.

La formació que encapçala l’alcalde Jordi Ballart, doncs, tindrà com a representants al Consell Comarcal la regidora de Presidència, Jennifer Ramírez, i la mateixa Núria Marín.

Marín, nascuda a Terrassa el 1960, és mestra de professió. Durant els 33 anys previs a la seva tasca com a regidora municipal va exercir a l’escola pública Montserrat de Terrassa com a tutora, coordinadora i directora.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top