Publicitat
Terrassa

Montse Caupena pren possessió com a regidora de Junts

La candidata número 2 s’incorpora al Consistori

Montse Caupena és llicenciada en Filologia Romànica i exerceix com a professora de secundària / Nebridi Aróztegui

La candidata número 2 a les municipals per Junts per Terrassa ha pres possessió aquest matí al ple ordinari de juliol com a regidora de l’Ajuntament de Terrassa, Montserrat Caupena s’incorpora al Consistori a les portes d’un curs polític que estarà marcat per les eleccions municipals de 2023.

Caupena ha promès el càrrec “per imperatiu legal” i ha anunciat que assumeix la seva responsabilitat com a regidora perquè “Terrassa doni oportunitat als joves, posi les persones al centre i fomenti els drets humans”.

La regidora de Junts ha posat l’accent en la reivindicació i en el missatge independentista: “Lluitaré perquè Terrassa sigui una ciutat on ningú pugui ser empresonat per les seves idees, ni obligat a anar a l’exili per defensar democràticament les seves idees”. I ha tancat el seu primer discurs anunciant que lluitarà “perquè Catalunya esdevingui un estat independent en forma de república”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top