Publicitat
Terrassa

Espectacular tempesta a Terrassa

Pluja tempesta Nebridi Aróztegui (1)

Els bombers reben diverses alertes en pocs minuts

Un moment de la tempesta d'aquest divendres / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Les prediccions meteorològiques només han fallat per minuts, però no per contingut: una espectacular tempesta ha descarregat un xàfec a Terrassa aquest divendres a la tarda. La pluja ha inclòs una fase de calamarsa i els bombers han rebut en 35 minuts cinc avisos.

A les 17.04 hores, una alerta informava de la caiguda d’un arbre a la plaça dels Escoles, al Pla del Bon Aire. A les 17.21, un altre arbre s’ha desplomat al carrer del Sometent Castella, a Poble Nou-Zona Esportiva.

Dos minuts després s’ha rebut un avís d’una inundació en una terrassa i una alerta similar ha arribat als bombers a les 17.31 des del carrer de Colom. Al carrer de la Poetessa Caparà (Sant Pere Nord) s’han registrat filtracions en què han provocat la caiguda de part d’un fals sostre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top