Publicitat
Terrassa

El preu del menú escolar serà de 6,23 euros

Un menjador escolar en una escola pública de la ciutat

El preu del menú escolar serà lleugerament més car

El preu del menú del menjador escolar pel curs 2022-23 serà de 6,23 euros el dia (21 cèntims més que ara, segons s’ha informat en la junta de govern local que s’ha celebrat aquest matí de divendres.  La sessió extraordinària, que ha presidit l’alcalde Jordi Ballart, només tenia aquest punt en l’ordre del dia i s’ha celebrat de manera telemàtica.

La puja, que significarà uns 4 euros mensuals, ve donada perquè l’empresa concessionària Serhs ha demanat una revisió del preu en consonància amb el que ha establert la Generalitat pel servei de menjador pel nou curs educatiu. Cal especificar que el preu del menú no és solament pel mateix, sinó que inclou també les activitats de lleure que es puguin fer abans i després del menjador, mentre no hi ha horari lectiu al centre. S’estima que el preu inclou 2 hores i 30 minuts de prestació fora de l’aula, des de les 12.30 hores fins a les 15 hores.

La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, s’ha encarregat de fer l’explicació a la junta del govern local i no s’ha fet cap objecció. Ciurana ha recordat que el mes de juliol ja es va aprovar  donar continuïtat del servei a Serhs, ja que encara no hi ha resolució sobre la darrere adjudicació del servei feta a Fundesplai.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El preu del menú escolar serà de 6,23 euros
To Top