Publicitat
Esports

Els penals somriuen al San Cristóbal

Els parroquials han superat al Terrassa FC després que el derbi hagi finalitzat amb empat a zero en el marcador

David Jiménez encara al defensa Ricki del San Cristóbal en el derbi / LLUÍS CLOTET

La primera eliminatòria de la Copa de Catalunya ha somrigut al San Cristóbal, que s’ha classificat per a la següent ronda a la tanda de penals. El derbi s’ha decantat pels d’Oliver Ballabriga, després que els noranta minuts hagin finalitzat amb empat a zero en el marcador. Els dos equips han disposat d’opcions per marcar, però ha faltat encert. El matx ha reflectit que els dos conjunts estan encara en pretemporada. A la tanda, els parroquials s’ha imposat per 3 a 2.

El matx ha començat amb el Terrassa FC volent la pilota i amb intencions clarament ofensives. Els de Jordi López han protagonitzat alguna arribada que no ha suposat cap ensurt per a la porteria dels parroquials que, a partir del minut 8, i després d’una rematada de cap d’Óscar Sierra que ha aturat sense complicacions Marcos Pérez, han estirat una mica el seu dibuix.

Els de Ballabriga han provat d’entrar per les dues bandes, però s’han trobat amb la bona defensa del conjunt visitant en el moment d’ingressar a l’àrea. En el minut 17 de l’encontre, han xocat en intentar tocar la bimba amb el cap el local Óscar Sierra i el visitant Lucas Viña. El lateral del Terrassa FC ha necessitat les assistències i ha abandonat el terreny de joc, sent substituït per Marc Muñoz. Amb això, el matx ha estat uns cinc minuts aturat.

A partir d’aquí, el Terrassa FC ha recuperat en part la possessió de la pilota i ha tornat a intentar-ho amb centrades per les dues bandes de l’atac, que no han sorprès el porter dels locals. Els de Ballabriga han replicat amb alguna acció esporàdica, si bé, sense perill evident.

Fins a la conclusió del primer temps, poc a ressaltar. Un parell de rematades de cap després de sengles córners, primer per part dels de López, amb Víctor Morales rematant massa desviat. Més tard, el local Mario Cantí, també amb un cop de cap que, en aquest cas, ha sortit massa alt.

A la represa, i en els minuts inicials, els parroquials han manat i han fabricat algunes jugades d’atac. En el minut 8, els de Ballabriga han protagonitzat la millor ocasió fins llavors, en llançament de córner per part d’Abde que Mario Cantí ha rematat de cap al travesser. Ha contestat de seguida el Terrassa FC, en una acció amb tres opcions per xutar que no ha acabat de concretar. 

En el minut 13, de nou l’ha tingut Mario Cantí pel San Cristóbal, que s’ha beneficiat d’una badada defensiva, però el seu xut l’ha salvat Ortega quan el gol semblava assegurat. Ha tornat a replicar el conjunt terrassista, amb un intent d’Aythami que ha sortit fora.

Sergi Serrano centra davant de l’oposició del capità del San Cristóbal, Óscar Sierra / LLUÍS CLOTET

El partit s’ha animat amb els canvis en les dues files, i Servetti ha gaudit d’una bona acció, en el minut 23, que la defensa ha evitat. Poc després, ha sigut David Toro per part dels de Ballabriga qui ha pogut marcar després d’una precisa centrada d’Óscar Sierra, però la rematada de cap del davanter l’ha tocat un defensa i l’ha enviat a córner.

A la mitja hora de joc d’aquesta part, el San Cristóbal ha pogut marcar en una jugada de Tom que Sierra ha xutat perquè el porter del Terrassa FC Ortega refusi. La pilota ha anat a peus d’Abde, que ha rematat malament. En el contraatac, els de López han disposat d’una bona oportunitat, que Jordi Cano no ha definit amb èxit.

Fins al final del derbi, hi ha hagut ocasions per decantar la balança per qualsevol dels dos bàndols. Eric Cañete ha provat un innocent xut de lluny que no ha espantat en cap moment al porter visitant Ortega. Cinc minuts més tard, al 85, Marc Rodríguez ha pogut sentenciar pel Terrassa FC, però el seu xut, ple d’intenció, s’ha estavellat en el travesser de la porteria del San Cristóbal. A poc pel final, Abde també ha tingut el gol a les seves botes, amb un cacau llunyà que Ortega, amb una magnífica intervenció, ha salvat. Al temps afegit, Servetti no ha pogut rematar amb comoditat.

A la tanda de penals, Óscar Sierra, Yeray Sabariego i Álex Jiménez han marcat per als parroquials, mentre que pel Terrassa FC només han encertat Jordi Cano i Vivi.

Fitxa tècnica

CP SAN CRISTÓBAL. Álex Lázaro (Varo, m. 46), Óscar Sierra, Ricki, Max Llovera, Adri Hernández (Jon Lobo, m. 86), Yeray Sabariego, Guillem (Eric Cañete, m. 67), Abde, Kevin (Álex Jiménez, m. 86), Tom i Mario Cantí (David Toro, m. 67).

TERRASSA FC. Marcos Pérez (Ortega, m. 46), Lampsias, Víctor Morales, Neeskens (Vacas, m. 61), Lucas Viña (Marc Muñoz, m. 21), Vivi, Àlex Fernández (Babanzida, m. 61), David Jiménez (Spartalis, m. 61’), Jordi Cano, Sergi Serrano (Marc Rodríguez, m. 61) i Aythami (Servetti, m. 61).

Àrbitre:Enric Bureu Méndez (Barcelona). 

Penals: 3 a 2 per al San Cristóbal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els penals somriuen al San Cristóbal
To Top