Publicitat
Pluja tempesta Nebridi Aróztegui (1)
Terrassa

Terrassa, en prealerta per pluges intenses aquest dimecres

Les precipitacions poden superar els 20 litres per metre quadrat en només 30 minuts i poden anar acompanyades de tempestes i pedra

Després d’un estiu calorós, la pluja s’obre pas a bona part de Catalunya, també a Terrassa. Aquest dimecres pot ser la gran protagonista, i és que el Servei Meteorològic de Catalunya pronostica que els ruixats poden superar els 20 litres per metre quadrats en tan sols mitja hora. A Terrassa les hores amb molt risc de pluges fortes són de 8 a 14h i risc de 14 a 20h.

L’Ajuntament de la ciutat ja ha avisat de l’activació del pla INUNCAT, el pla especial per perill d’inundacions. En el cas de Terrassa cal estar alerta per possibles creixements de la riera. En total, hi ha fins a 28 comarques catalanes en perill de ruixats intensos durant el dia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa, en prealerta per pluges intenses aquest dimecres
To Top