Publicitat
Terrassa

Rescaten un conductor atrapat a un pas soterrani inundat per la pluja

El jove va poder sortir del vehicle amb l’ajuda dels agents i no va necessitar assistència mèdica

Un Policia Municipal ajuda el conductor a sortir del vehicle atrapat per l'aigua

Agents de la Policia Municipal de Terrassa van rescatar dimecres, cap a les 21.00 hores, a un conductor que va quedar atrapat dins el seu vehicle al pas soterrani de l’avinguda del Vallès, al seu pas per la carretera de Rubí, ja que es va veure sorprès per la inundació de la calçada a causa de les fortes pluges. Durant una ronda de control dels danys que estava causant el temporal, una unitat de la Policia Municipal va detectar la presència del vehicle dins de la zona inundada.

Els agents s’hi van acostar obrint-se pas a través de l’aigua fins arribar al vehicle, on van comprovar que el conductor no havia pogut sortir. Gràcies a l’ajuda dels agents, el jove va poder poder sortir del cotxe i traslladar-se a una zona segura i no va necessitar assistència mèdica.

Després, va ser requerida una unitat de Bombers, que va dur a terme la tasca d’extracció de l’aigua del pas soterrani, per a que finalment una grua pogués retirar el vehicle que havia quedat atrapat. Uns metres més amunt, a la mateixa via, la Policia Municipal també va haver d’intervenir per presència d’aigua a la calçada. A les 20.48 hores, els agents van haver de tallar l’avinguda del Vallès a l’alçada de la sortida de la C-58 per la saturació de la via a causa de la pluja.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top