Publicitat
Terrassa

El PSC Terrassa critica la manca de previsió municipal en el desbordament de la riera de les Arenes

El partit polític defensa una millor planificació del mur de contenció d’escullera que està construint l’Agència Catalana de l’Aigua

El passat 17 d’agost es van produir les inundacions de diversos trams dels vials de l’Avinguda del Vallès a l’alçada de Can Parellada i Les Fonts, just on l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) està construint un mur de contenció d’escullera.

Precisament, aquestes obres que estaven previstes des de fa dècades, però la crisi del 2008 les va aturar a causa del milionari deute contret per l’ACA, són les que haurien d’evitar la inundació de la part baixa del barri de les Fonts a la zona del carrer Roma i la benzinera Repsol.

El PSC Terrassa es mostra sorprès perquè aquestes obres encara no estiguin finalitzades tenint en compte que entre finals d’agost i setembre és l’època amb més risc de fortes pluges i riuades, i que no hi hagi hagut un advertiment a l’ACA per part del govern municipal.

Per tant, el partit opina que és inexplicable la mala planificació en els terminis per a realització de la construcció del mur. Sobretot, tenint en compte que les terres acumulades per a la realització dels treballs sembla que han estat el motiu del desbordament. Afegeix, a més, que per sort aquesta vegada no s’han hagut de lamentar danys personals, només danys materials.

D’altra banda, el PSC vol recordar que l’actual govern de Jordi Ballart i Esquerra Republicana han creat una nova i costosa Regidoria de Rieres que no hi ha complert cap de les moltes promeses electorals realitzades. Tampoc en aquest mandat hi ha hagut accions significatives en l’àmbit del manteniment de les lleres i les infraestructures, ni en les previsions de la futura transformació les rieres de Terrassa.

Segons el partit, el govern han presentat unes imatges virtuals bucòliques molt allunyades de la realitat. Finalment, el PSC insisteix en el fet que la seguretat de les rieres de Terrassa ha de ser el principal objectiu de totes les administracions competents en el manteniment i construcció de les infraestructures hidràuliques a la nostra ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El PSC Terrassa critica la manca de previsió municipal en el desbordament de la riera de les Arenes
To Top