Publicitat
Terrassa

L’Estadi Olímpic comença a mudar la seva pell

Un mes i sis dies després de la finalització del Mundial femení de hockey, ahir van començar les tasques de substitució de la gespa artificial, que passarà de blava a verda

Pot semblar senzill, però no ho és. El procés de canviar del blau al verd la gespa artificial de l’Estadi Olímpic de Terrassa durarà aproximadament uns cinc mesos, segons l’Ajuntament de Terrassa. El passat dia 18 de juliol es van iniciar els treballs, que haurien d’estar acabats abans de Nadal.

Els operaris van entrar a l’Estadi el dia següent de la finalització de la Copa del Món femenina de hockey. L’operació consisteix en el trasllat de la superfície blava de l’Olímpic a l’Estadi Municipal Martí Colomer, a només uns metres de distància. Fins ara s’han dut a terme fonamentalment treballs per retirar l’antiga gespa del Martí Colomer i de preparació perquè aquesta instal·lació pugui acollir la nova gespa blava del Mundial. Ahir a darrera hora de la tarda es va començar a retirar la gespa sobre la qual es disputarà el Mundial, un procés que trigarà diversos dies.

A continuació, en les següents jornades es procedirà a dur a terme els treballs per adequar el terreny de joc per tal que s’hi pugui continuar jugant a futbol, com es feia abans del Mundial. Cap a finals d’any, l’Estadi Olímpic tornarà a lluir de color blau. L’obra es completarà amb la instal·lació d’una nova gespa artificial apta per a la pràctica del futbol en el complex principal, del qual el Terrassa FC n’és el principal usuari. Fins llavors, els terrassencs hauran de continuar dispersats en diferents camps de la ciutat. El primer equip entrenarà i jugarà, com la temporada passada, al municipal de Ca n’Anglada.

El Terrassa FC confia a poder “tornar a casa” el més aviat possible, però les obres poden patir endarreriments en funció de les condicions meteorològiques, així com també per d’altres circumstàncies imprevistes.

Les obres de substitució de la gespa és de 750.000 euros. Un cop acabats els treballs, el Terrassa gaudirà d’una gespa de màxima qualitat, mentre que el Martí Colomer tindrà també una superfície impecable.

Ambdues superfícies es trobaven molt deteriorades. En aquest sentit, el Mundial de hockey ha estat la “palanca” que permetrà que el futbol i el hockey hi surtin guanyant.

D’altra banda, l’aparcament situat a la zona del gol nord de l’Estadi es troba ja en funcionament i l’utilitzen cada dia diversos vehicles. També està pensat perquè hi puguin estacionar autocaravanes. En aquest sentit, fonts municipals van explicar ahir que se segueix treballant en la instal·lació de l’escomesa elèctrica per a les autocaravanes, així com en zones de recollida d’aigües. També s’instal·laran punts de recàrrega elèctrica en aquest nou aparcament, que es va asfaltar i remodelar amb motiu de la celebració de la Copa del Món de hockey.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top