Publicitat
Batuda policial al Bon Aire
Terrassa

Sis denunciats en un operatiu policial en un bar de Terrassa

La inspecció es va desplegar al Pla del Bon Aire

Dotacions policials durant el dispositiu al carrer de Granollers

Van ser gairebé tres hores d’operatiu. Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal de Terrassa van desplegar aquest dimarts un ampli dispositiu de seguretat en un bar del Pla del Bon Aire. La intervencjó va acabar amb 22 identificats i sis denúncies: quatre per tinença de drogues, una per possessió d’una navalla i una sisena al responsable de l’establiment per suposades infraccions administratives.

Poc abans de les 19 hores, veïns del carrer de Granollers van veure arribar les primeres dotacions policials. La comissaria dels Mossos d’Esquadra es troba a unes poques desenes de metres, a l’altra banda de la carretera de Matadepera. El carrer de Granollers va quedar tancat al trànsit.

Queixes veïnals

La policia havia planificat la inspecció després de rebre queixes veïnals. En l’operatiu van participar agents uniformats, però també de paisà. Va haver-hi identificacions (22 persones), escorcolls, aixecament d’actes, revisió d’un parell de vehicles. La darrera identificació es va efectuar a les 20.30 hores, però el control no va acabar oficialment fins les 22.

La intervenció va concloure amb la interposició de sis denúncies: quatre a individus que duien a sobre substàncies estupefaents, una per tineça d’arma blanca (una navalla) i una al responsable de l’establiment perquè, segons la Policia Municipal, els agents van observar diverses infraccions en l’establiment.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sis denunciats en un operatiu policial en un bar de Terrassa
To Top