Publicitat
Policia-la Rasa-Terrassa
Terrassa

Dos denunciats a Terrassa per orinar a la via pública

La policia desplega diversos operatius nocturns de seguretat

Vehicle policial al carrer de la Rasa

Dos denunciats per orinar a la via pública, dos individus sancionats per portar una navalla, set multats per fer botellots. Aquest és el resum d’un seguit d’intervencions policials desenvolupades durant el cap de setmana a Terrassa.

La Policia Municipal va dur a terme la nit de divendres a dissabte un dispositiu de control a la zona d’oci del carrer de la Rasa, control que es va saldar amb dues persones denunciades per orinar a la via pública. A un tercer individu se li va obrir un expedient sancionador per tinença d’una navalla.

Botellots

La matinada de dissabte, la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra van desplegar un operatiu a locals d’oci del carrer del Duero. El desplegament va començar a les 0.45 hores i va acabar amb quatre persones denunciades per fer botellots i amb un altre sancionat per tinença d’arma blanca.

Dissabte, a les 23.15, dues unitats de la Policia Municipal van acudir a la plaça de l’Excursionisme després de rebre la trucada d’un ciutadà que alertava del soroll causat per uns individus. Tres persones que consumien begudes alcohòliques van ser identificades i sancionades per fer botellot i per pertorbar el descans dels veïns. Un dels identificats, a més, va rebre una denúncia per possessió de drogues: duia 1,2 grams de marihuana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos denunciats a Terrassa per orinar a la via pública
To Top