Publicitat
Terrassa

Julio Díaz és el nou president de Junts a Terrassa

Assumeix el lideratge del partit amb el vot del 95% de la militància

La nova executiva de Junts, encapçalada per Julio Díaz

Junts per Terrassa ha escollit una nova executiva local encapçalada per Julio Díaz. Al seu equip hi compta amb Lluïsa Romero, que ocuparà la secretaria d’organització, l’exregidora Montse Trullàs, al capdavant de política municipal, Maria Vilalta, a la secretària de comunicació i els vocals Marta Esquerda i Toni Martínez. La llista ha estat escollida en assemblea amb el 95% de vots a favor.

El nou comitè executiu local combina experiència i cares noves. Té per endavant un nou curs polític amb l’horitzó posat a les eleccions municipals del 2023 i amb el repte de consolidar el partit a la ciutat.

Un cop elegit com a nou líder de Junts a Terrassa, el president local, Julio Díaz, ha afirmat que el partit “encara aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ganes de treballar de valent al costat de les nostres regidores, Meritxell
Lluís i Montserrat Caupena, per fer créixer el nostre projecte nacional i de ciutat. El nostre compromís és treballar per una Terrassa neta, segura, sostenible, amb convivència i cohesió social. Una Terrassa de progrés i oportunitats per a tothom”.

A l’assemblea també han participat la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, per a qui “la independència del país no arribarà sense Junts per Catalunya – va dir dilluns a la militància-, per això és molt important que tinguem
un bon resultat a Terrassa en les eleccions vinents municipals, perquè volem guanyar la independència del nostre país i perquè tenim un projecte de país que respon a les necessitats de la gent”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Julio Díaz és el nou president de Junts a Terrassa
To Top