Publicitat
Barris Sant Pere Nord Plaça 1 de Maig
Terrassa

Gran arrossada popular a Terrassa

El dinar se celebrarà aquest diumenge a Sant Pere Nord

L'arrossada tindrà lloc a la plaça del Primer de Maig

L’associació de veïns de Sant Pere Nord ha organitzat per a aquest diumenge una Gran Arrossada Popular que tindrà lloc a la plaça del Primer de Maig, espai on ha celebrat esdeveniments similars altres anys.

El preu del tiquet és de 4 euros per plat d’arròs i pa. Cada beguda costarà 1 euro. Tots els socis de l’associació que estiguin al corrent de pagament disposaran d’un tiquet gratuït si presenten el carnet de l’entitat.

L’organització recomana que cada assistent porti cadires i taules de casa. No es faran reserves de taules. Per evitar aglomeracions, els tiquets es vendran a la carpa de l’associació de veïns. El dinar començarà a les 14 hores i la jornada comptarà amb una exhibició de Diables de Sant Pere Nord i l’actuació musical de Bertha.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Gran arrossada popular a Terrassa
To Top