Publicitat
helicopter bombers generalitat terrassa
Terrassa

Rescaten en helicòpter a Terrassa un ciclista en estat crític

L’accident ha tingut lloc a Can Bonvilar

Helicòpter del cos de bombers / BOMBERS DE LA GENERALITAT

Els bombers han rescatat aquest divendres un ciclista que ha resultat ferit molt greu en un accident quan circulava per Can Bonvilar, al terme de Terrassa. Un helicòpter ha traslladat la víctima al Parc Taulí de Sabadell. El seu estat era crític, segons han apuntat fonts sanitàries.

El ciclista, veí de Terrassa, de 67 anys d’edat, es trobava inconscient. Això indicava el testimoni que ha trucat als serveis d’emergències a les 13.20 hores des de Can Bonvilar. La víctima, sense coneixement i amb politraumatismes, estava a terra en un paratge de difícil accés.

Punt de trobada

El testimoni ha comunicat com a punt de localització un indret situat entre una hípica i el camp de golf. Les ambulàncies no podien arribar-hi. Calia la intervenció d’efectius de bombers per rescatar l’home.

El cos de Bombers de la Generalitat ha activat un helicòpter. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), un altre. A Can Bonvilar s’ha desplaçat, a més de dotacions terrestres, un equip mèdic del GROS (Grup de Suport Operatiu) dels bombers, i dues unitats (una bàsica, una altra medicalitzada) del SEM. La intervenció dels efectius de bombers ha durat una hora i mitja.

Un cop estabilitzat, el ferit ha estat traslladat en helicòpter a l’hospital universitari Parc Taulí de Sabadell. El seu estat era crític.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Rescaten en helicòpter a Terrassa un ciclista en estat crític
To Top