Publicitat
Terrassa

Tres detinguts en una operació antidroga a Terrassa

Els Mossos han entrat en un edifici del carrer del Periodista Grané

Agents de Mossos a la porta del domicili escorcollat / Nebridi Aróztegui

Tres individus han estat detinguts aquest dijous en una operació dels Mossos d’Esquadra contra el tràfic de drogues al carrer del Periodista Grané, al barri d’Ègara. El suposat focus de venda d’estupefaents havia estat objecte de queixes veïnals per la inseguretat generada al seu voltant. La intervenció, que ha durat gairebé sis hores, s’ha saldat amb l’aprehensió de cocaïna, crack, haixix i marihuana, a més de diners en metàl·lic i substància per a la barreja de la droga, segons fonts policials.

La unitat canina ha participat en el dispositiu / Nebridi Aróztegui

Els investigadors, que han comptat amb el suport d’agents de l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos, han irromput en dos habitatges del mateix bloc de pisos a les 6 hores. Portaven molt de temps vigilant l’edifici, de 24 pisos i ocupat de manera il·legal en gran part. Fa poc més de sis anys, al setembre del 2016, algú va disparar un tret d’arma de foc contra la façana d’aquest mateix bloc.

Cansament

La Policia Municipal ha col·laborat en l’obtenció d’informació en els últims mesos. El cansament veïnal per la situació d’inseguretat era palpable i manifestat públicament. Baralles, molèsties al carrer a hores intempestives, robatoris, pidolaires mendigant 3 euros pel carrer per comprar-se una dosi. Allò era insostenible. “El barri està molt cansat ja d’aquesta situació”, comentava un veí mentre observava l’operatiu policial. Almenys quatre furgons dels Mossos, i diversos vehicles camuflats, estaven apostats a la cantonada del carrer del Periodista Grané amb el del Renaixement.

Furgonetes de l’ARRO a les portes de l’edifici

A les 10.25 hores han arribat dos mossos de la unitat canina. No resultava fàcil l’escorcoll dels pisos, que acumulaven “moltes andròmines”, segons testimonis. Cinta policial impedia, o almenys restringia, el pas de vianants per la vorera. El trànsit de vehicles no estava tallat. Dos policies de paisà s’han ficat en un cotxe i han marxat a les 10.36. La inspecció continuava en el bloc.

A les 11.43 hores un grup nombrós d’agents de paisà ha abandonat l’edifici al costat de la comissió judicial. Han tret dos dels detinguts i portaven bosses de plàstic blau amb els efectes confiscats: haixix, cocaïna, substància per al tall, marihuana, crack, diners. Fins i tot munició. Els detinguts tenen, respectivament, 21, 38 i 39 anys. Dos són d’origen dominicà i un té la nacionalitat espanyola.

FOTOS | Batuda antidroga de Mossos al barri d’Ègara a Terrassa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top