Publicitat
Terrassa

Yolanda Ramos bromeja amb Terrassa en un anunci de telefonia

La companyia de telefonia mòbil Pepephone emet actualment un anunci en el qual destaca que ofereix la plataforma Netflix als seus abonats. El protagonitza l’actriu de Cerdanyola del Vallès Yolanda Ramos i hi surt el nom de la ciutat de Terrassa.

L’anunci té dues versions. A la curta, de 20 segons, l’actriu, que interpreta una telefonista, explica a la seva manera de què va “La casa de papel”, una de les sèries de més volada de Netflix. Ramos utilitza segurament el nom de Terrassa, ja que és una ciutat que visita regularment, ja que hi viu la seva mare.

Comença dient: “Són una colla de penjats que es posen noms de ciutats, però no Terrassa i Saragossa. No. Tòquio, Hèlsinki, així. I es posen a robar amb un professor, que no vegis com està el professor”.

Yolanda Ramos (54 anys) va estar nominada als Goya pel film de Paco León “Carmina y amén”. Ha intervingut també a “Volver” de pedro Almodóvar, “Torrente 4”, de Santiago Segura i “Barcelona, nit d’hivern”, de Dani de la Orden, entre d’altres. A la televisió, ha pres part a sèries com “7 vidas”, “Paquita salas”, “Benvinguts a la família” i “Cardo”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top