Publicitat
Terrassa

La CUP proposa una pista de gel sintètica

La formació rebutja el model de pista tret a licitació per l’Ajuntament que, diu, “consumeix com 7 llars en durant any”

Una família patinant a la pista el Nadal de 2021 / Lluís Clotet

La Candidatura d’Unitat Popular de Terrassa (CUP) protagonitza des de fa dies una campanya contra la pista de gel que l’Ajuntament de Terrassa té previst instal·lar a la plaça Nova aquest Nadal. Ahir, en roda de premsa, la formació va dir que no rebutja la possibilitat d’una pista de gel, però demana imaginació per trobar una alternativa a “un model que no dóna solucions a la crisi climàtica i energètica”.

La CUP proposa instal·lar “una pista de gel amb sol lliscant que no té cap consum d’aigua, ni d’electricitat; el que exemplifica que amb una mica d’imaginació i convicció, trobem alternatives viables d’oci nadalenc”. Es tracta d’una pista sintètica que ja han incorporat altres municipis a la seva agenda nadalenca.

La CUP reitera que la instal·lació d’una pista de gel de 24.900 litres d’aigua “contaminada amb productes químics congelants, alimentada amb generadors elèctrics de gasolina que emet un total aproximat de 10 tones de CO₂, és una irresponsabilitat i una manca de compromís per part de l’Ajuntament amb el planeta i amb la nostra ciutat”.
La formació va emprendre la setmana passada una campanya contra la pista. “No podem permetre una pista de gel que consumeix com 7 llars durant un any”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La CUP proposa una pista de gel sintètica
To Top