Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58, la B-30 i l’AP-7 i retards a Rodalies

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de divendres a la C-58 sentit nord, hi ha retencions del quilòmetre 7 al 4,5, a Ripollet, cap a Sabadell. En sentit sud, n’hi ha del quilòmetre 11 al 15, a Sant Quirze del Vallès, cap a Barcelona.

A la B-30 sentit nord, la circulació és intensa del quilòmetre 11 al 8, a Barberà del Vallès, cap a l’enllaç amb l’AP-7 i la C-58. En sentit sud, ho és del quilòmetre 10 a l’11,5, a Barberà del Vallès, cap a Sant Cugat del Vallès i l’enllaç amb la C-58.

A l’AP-7 sentit sud el trànsit és dens del quilòmetre 146,5 al 142, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst.

En els de l’R4 de Rodalies hi ha retards que poden superar els 30 minuts derivat d’una incidència a les instal·lacions de Castellbisbal. la relació de trens Terrassa -Castellbisbal -Martorell inicia i finalitza el seu recorregut a L’Hospitalet.

En els autobusos urbans de Terrassa, entre les 9.30 i les 12.15 hores, quedaran anul·lades les parades Àrea Olímpica i Mercat del Triomf de les línies L7 (direcció Can Jofresa) i LH (direcció Hospital) per un tall al carrer de Bartomeu Amat. Tmesa recomana dirigir-se a les parades provisionals situades a la carretera de Rellinars.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top