Publicitat
Terrassa

Denuncien 23 persones per consumir alcohol al carrer

La Policia Municipal va dur a terme un servei planificat a la zona d’oci del carrer Duero

Un grup de joves, consumint alcohol a la via pública

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar divendres a 23 persones per consum de begudes alcohòliques a la via pública. L’actuació va tenir lloc mentre es duia a terme un servei planificat de vigilància de la zona d’oci del carrer Duero.

La Policia Municipal va iniciar el control sobre les 0.15 hores i a les 0.30 va denunciar sis persones a l’esmentat carrer. A les 0.55 va denunciar a nou persones més per la mateixa infracció als voltants del carrer Ebre. Ja de matinada, va denunciar altres vuit persones al carrer Duero.

D’altra banda, dissabte, la Policia Municipal va fer un nou servei planificat de vigilància de la mateixa zona d’oci. Es va denunciar dues persones per consum de begudes alcohòliques a la via pública i dues més per tinença de substàncies estupefaents.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top