Publicitat
Terrassa

L’actriu Toni Acosta patina a Terrassa

Va capturar unes imatges d’una nena que empenyia la cadira de rodes del seu germà i vol contactar amb la família per a fer públiques les imatges

L'actriu de Tenerife Toni Acosta

L’actriu canària Toni Acosta va estar patinant diumenge a la pista de gel de Terrassa. La protagonista dels tres films de Santiago Segura “Padre no hay más que uno”, on interpreta Marisa Loyola, ha fet una crida a Instagram per tal de trobar una nena que patinava amb el seu germà, que anava en cadira de rodes. A l’actriu la va emocionar aquesta imatge i la va capturar amb el seu mòbil. Ara intenta posar-se en contacte amb la família per rebre l’autorització abans de penjar a les xarxes les imatges que va enregistrar.

En una història d’Instagram, la protagonista de “Luz de domingo” y “Sin rodeos” explicava així el moment viscut: “Ahir (per diumenge) a la tarda, en una pista de patinatge sobre gel a Terrassa vaig enregistrar a una nena patinant amb el seu germà en cadira de rodes. Ella l’empenyia (i) ell reia divertidíssim. Fins i tot vaig plorar“. Explica que després es va fer una foto amb la nena, “guapíssima, cabell llarg i rinxolat, somriure preciós. A mi m’encantaria compartir el vídeo. Representa tot allò que m’inspira a la vida. Però no m’atreveixo a fer-ho sense autorització”. I demana: “Si llegeixes això, podries comunicar-te amb mi?”. Tot esperant que Instagram faci la seva màgia, l’actriu de 50 anys afegeix: “La vida és molt maca. Cal saber mirar”.

Fins i tot l’alcalde Jordi Ballart s’ha fet ressò de la petició de l’actriu i ha demanat ajuda per tal de trobar els inesperats protagonistes d’aquest màgic moment.

Acosta es troba aquests dies a Barcelona assajant l’espectacle teatral “El sonido oculto“, que està previst pel febrer a l’auditori de Cornellà.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top