Publicitat
Terrassa

Mor el propietari del Celler del Cava de Terrassa

Joaquim Illa i Arnau ha mort als 88 anys. Era el propietari del Celler del Cava, una de les bodegues de referència de la majoria de terrassencs. S’hi venen tota mena de vins, escumosos, cerveses i destil·lats. Era habitual veure’l assessorant sense pressa els clients sobre quin era el vi més adequat per a cada moment.

Joaquim Illa i Arnau

L’establiment que regentava està situat al número 238 del carrer de Galileu i continua sent una referència dins del comerç local.

Illa va ser un actiu membre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Va guanyar una edició de la Biennal de Pintura Ciutat de Terrassa. Va desenvolupar també tasques periodístiques. Presentava el programa de ràdio “De matinada” a Ràdio Estel.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top