Publicitat
Terrassa

CatSalut visita dilluns els solars per als nous CAP

La delegació comprovarà la idoneïtat de les finques que ofereix l’Ajuntament per al CUAP i per al nou CAP Nord

El solar per al futur CUAP funciona actualment com a aparcament de l'UPC. Està ubicat a la cantonada dels carrers de Marinel·lo Bosch amb Pau Marsal / Nebridi Aróztegui

La construcció del primer Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) a Terrassa i del nou edifici del CAP Nord, un dels que suporta més pressió assistencial de Catalunya, estarà més a prop dilluns. Una delegació de CatSalut, acompanyada dels serveis tècnics, visitarà la ciutat el dia 12 per conèixer de primera mà les dues pastilles de terreny que l’Ajuntament de Terrassa posa a disposició de l’administració catalana i que en aquest moment comptarien amb el vistiplau de Salut.

Durant la trobada, també està prevista una visita al CAP Sud, a l’avinguda de Can Jofresa, un equipament que té problemes d’espai i pateix goteres. S’ha de prendre una decisió sobre si es projecta una renovació de l’equipament o bé si la millor opció seria un edifici nou.

La visita de treball està prevista dilluns al matí. L’equip de govern, encapçalat per la regidora de Salut, Mònica Polo, i acompanyat per tècnics de la regidoria de Salut i d’Urbanisme, rebrà la delegació autonòmica i l’acompanyarà en la ruta pels diferents solars i equipament.

En el cas del CUAP, l’Ajuntament de Terrassa va posar sobre la taula de Salut diferents alternatives i en aquest moment el solar que més s’ajusta a les necessitats del nou centre és la pastilla situada a la cantonada dels carrers de Pau Marçal amb Marinel·lo Bosch.

Celeritat

Salut es desplaçarà dilluns als terrenys per a valorar in situ la seva idoneïtat. En cas de confirmar-la, l’Ajuntament ha manifestat la seva predisposició a “aprovar per ple la cessió a la Generalitat amb la màxima celeritat”, confirmava ahir mateix la regidora de Salut, Mònica Polo. “Posarem totes les facilitats perquè l’equipament sigui una realitat”.

La comitiva inspeccionarà també la pastilla situada a la cantonada de l’avinguda de Béjar amb el carrer de Provença, on es valora la ubicació del nou edifici del CAP Terrassa Nord. El centre pateix des de fa anys problemes de saturació que, tot i millorar, continuen després de la migració de pacients al nou CAP Can Roca.

“Estic encantada de la visita del departament de Salut al territori per trepitjar sol”, comenta la regidora Mònica Polo, que espera” respostes positives” de la delegació catalana a Terrassa dilluns vinent. “Són projectes que hem treballat molt temps amb Salut i que acumulen anys de reivindicació la ciutat”, recorda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
CatSalut visita dilluns els solars per als nous CAP
To Top