Publicitat
Terrassa

La plaça de l’Emigrant de Terrassa serà remodelada

L’espai té lloses trencades i manca de baranes i de vegetació

Plaça de l'Emigrant, a la confluència de la ronda de Ponent amb el carrer d'Alexandre Galí / NEBRIDI ARÓZTEGUI

En les darreres setmanes s’han detectat allà jocs infantils trencats, però la transformació prevista en el sector va més enllà de l’arranjament eventual de desperfectes. L’Ajuntament de Terrassa ha aprovat en fase inicial un projecte per reformar la plaça de l’Emigrant, davant del mercat de Can Boada. El pressupost estimat és de 76.817 euros.

El lloc a remodelar, en la intersecció del carrer d’Alexandre Galí amb la ronda de Ponent, és de 900 metres quadrats i l’objectiu és aconseguir “un espai més net, una jardineria en bon estat i una millora de l’accessibilitat de les diferents plataformes que conformen la plaça, així com arreglar els elements existents”: baranes, escales, voreres o mobiliari urbà. La plaça té tres plataformes. La intermèdia és la que pitjor situació presenta: lloses prefabricades deformades, algunes destrossades; jardineres sense vegetació; manca de baranes i escocells d’arbres petits, deteriorats.

El pressupost calculat per a la reforma és de 76.817 euros / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El projecte inclou la retirada del paviment de la plataforma central i la seva substitució per sauló estabilitzat, la pavimentació i ampliació de les escales, amb la col·locació de baranes.
També es preveu la substitució d’alguns bancs i l’ampliació de les zones de jardineria. Els contenidors seran reubicats. Les obres, per a les quals no ha transcendit la data d’inici, duraran uns tres mesos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La plaça de l’Emigrant de Terrassa serà remodelada
To Top