Publicitat
bombers
Terrassa

Rescat d’un ciclista ferit en un bosc de Terrassa

Els bombers l’han traslladat a una ambulància

El cos de Bombers de la Generalitat ha assistit la víctima

Els bombers han rescatat aquest dijous a Terrassa un ciclista ferit que es trobava en un lloc de difícil accés.

L’operatiu de rescat s’ha desenvolupat al sector d’Els Caus aquest dijous al migdia. Una persona ha alertat els serveis d’emergències: informava de l’accident patit per un altre ciclista. Aquest havia caigut al terra. Estava ferit. No podia moure un braç.

Els ciclistes es trobaven en una pineda, en un indret delimitat amb tanques i cadenes. Era un lloc d’accés complicat.

Possible fractura

Efectius de Bombers s’han dirigit a la zona i han localitzat la víctima. Els primers indicis apuntaven que patia una possible fractura de colze. Els bombers han immobilitzat el ferit i l’han traslladat a les proximitats d’un bar, el lloc on s’havia de transferir el ferit a una ambulància.

El vehicle sanitari ha traslladat el ciclista, un home de 54 anys, veí de Terrassa, a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. La intervenció de la dotació de Bombers de la Generalitat ha durat una hora i mitja.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Rescat d’un ciclista ferit en un bosc de Terrassa
To Top