Publicitat
Terrassa

Més de 14.000 persones han patinat a la pista de gel

Els usuaris han augmentat un 17% i prop de 2.400 ho han fet amb vals descompte del comerç

Families i amics han rigut fins i tot amb les caigudes a la pista / Nebridi Aróztegui

La pista de gel ha tornat a ser l’activitat de la campanya nadalenca més popular després de la Cavalcada de Reis. 14.663 persones han gaudit d’una sessió de patinatge des que el dia 2 de desembre va iniciar la seva activitat a la plaça Nova fins al dia 8 de gener, en què va tancar.

La resposta ciutadana ha estat superior a la de l’any 2021. Un 17% més de persones han fruït de l’activitat, que també ha vist com aquest Nadal els usuaris amb descomptes facilitats pel comerç augmentaven. Concretament, 2.371 patinadors van gaudir de l’atracció nadalenca amb vals facilitat per les botigues després de fer una compra.

La pista ha tancat una campanya de Nadal amb un bon nivell d’ocupació / Alberto Tallón

“La valoració és molt positiva – comenta Jennifer Ramírez, regidora de Comerç i Mercats-. La pista de gel es confirma com l’activitat amb més afluència fora de la Cavalcada”. L’activitat ha demostrat també, apunta Ramírez, “la seva capacitat com a dinamitzadora de Nadal a Terrassa i com a dinamitzadora del comerç. La xifra de vals descompte facilitats per les botigues proven que la pista dinamitza el comerç més enllà de l’entorn de la mateixa activitat”.

Jennifer Ramírez: “La pista de gel és sostenible i la sintètica no. Tampoc té el mateix poder d’atracció”

L’àrea de Comerç informa que la pista ha rebut patinadors d’altres municipis, persones que han aprofitat per comprar i menjar a la ciutat aquest Nadal. L’activitat també ha “tingut en compte les persones més vulnerables i els esplais, els casals i les escoles. La demanda d’aquests col·lectius augmenta cada any i aquest 2022 hem tingut dificultat per ajustar els horaris de reserva a la pista, tot i que tothom ha pogut patinar”.

Sobre el model de l’activitat, d’entrada el govern descartaria canviar la pista de gel per una sintètica. “Aquesta és sostenible i la sintètica no. Tampoc té el mateix poder d’atracció”, comenta Ramírez.

Tancada la campanya de Nadal, la regidora demana als opositors a la pista que “a banda de les crítiques, facin contrapropostes. Jo no he rebut cap”, es lamenta.

Pel que fa a la campanya de Nadal, la regidora de Comerç explica que les dades es coneixeran la pròxima setmana. De moment, avança que la campanya de vals descompte per bescanviar al comerç impulsada per la Cambra de Comerç, amb el suport de l’Ajuntament, “ha esgotat els vals i , abans de tancar la campanya, el percentatge de vals consumits ja era del 80%”.

Jennifer Ramírez afirma que aquest “ha estat un Nadal amb molta gent al carrer. Els comerciants també comenten que hi ha hagut molt moviment. Esperem a tenir les dades definitives, però ja poc avançar que per a nosaltres també ha estat un Nadal amb menys incidències que altres campanyes“.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més de 14.000 persones han patinat a la pista de gel
To Top