Publicitat
Terrassa

Quins han estat els millors pessebres de Terrassa?

Un visitant a la Catedral / ALBERTO TALLÓN

El jurat del 91è concurs de pessebres ha anunciat el seu veredicte.

En la categoria escolar estipula que la millor elaboració de les figures ha estat feta pels alumnes de l’Escola França. La millor ubicació ha estat de l’Escola Petit Estel-La Nova. Amb el foment del reciclatge el premi és per l’Escola Viaró primària i pel millor treball en equip per l’Escola Crespinell.

Pel que fa a la categoria d’entitats, el millor pessebre és de la Parròquia Sant Josep i amb el millor treball en equip és per La Fact FUPAR.

En categoria familiars, el millor pessebre popular és per Jaume Gironès Pons i el amb suro i molsa és per Jaume Maeso Simó. A més a la construcció més original és la de David Murillo Jiménez; mentre que la millor tècnica dels accessoris és per Lluís Navarro.

I amb més vots a Instagram ha estat David Murillo. I en categoria Infantil, la millor composició ha estat la de Iris Terés Pueyo i la representació del Nadal correspon a Oriol Terés Pueyo.

L’acte de lliurament de premis i diplomes serà aquest dissabte, 28 de gener, a partir de les les 18 hores a la Sala Capitular de la Catedral del Sant Esperit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Quins han estat els millors pessebres de Terrassa?
To Top