Publicitat
Terrassa

FOTOS | La neu deixa la Mola emblanquinada

Neu al cim de Sant Llorenç / M. C.

La neu d’aquest dimarts ha agafat a la Mola, que s’ha llevat enfarinada. També ha caigut sobre els carrers de Terrassa, però ho ha fet de forma puntual. La probabilitat per a possibles nevades s’allarga fins a mitja tarda. Segons el Meteocat, se’n poden produir entre les 7 i les 19 hores a la nostra ciutat i a la comarca.

A Matadepera, si bé la mínima ha estat de 1,1ºC, la neu ha acabat fent acte de presència a partir de quarts d’onze del matí en zones com Can Robert, Cavall Bernat, Can Pobla, el Pla de Sant Llorenç o la Mola.

De fet, a tot Catalunya alguns flocs de neu han començat a caure a primera hora d’aquest dimarts a zones on és poc habitual, com la part alta de Barcelona, el Vallès Occidental i l’Oriental i alguns punts del Maresme. Des de primera hora del matí neva de manera aïllada i feble, amb una cota de neu entre els 100 i els 300 metres, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

/ M. C.

/ M. C.

/ M. C.

/ M. C.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top