Publicitat
Terrassa

Neva a Terrassa

La neu ja ha fet acte de presència aquest dimarts a Terrassa. De matinada, en alguns punts de la ciutat han caigut alguns flocs de neu i cap a les 10.30 hores han tornat a caure volves, primer a la part nord del municipi i després en molts altres punts, amb una temperatura superior als 3 ºC.

Alguns terrassencs han captat la nevada a la carretera de Castellar.

Cap a les 10.50 hores, ha començat a nevar en ple centre de la ciutat. Aquells que passejaven per la plaça Vella s’han vist sorpresos per algunes volves que al cap d’uns minuts s’han transformat en pluja.

Fins al moment, la precipitació és de poca intensitat i la neu no ha quallat. Tot i això, està deixant boniques estampes a la ciutat.

Aquest dilluns l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ja havia posat en prealerta el Pla d’Emergència Municipal per risc moderat de neu entre les 7 i les 19 hores.

Segons la previsió del Servei Meterològic de Catalunya, la cota de neu se situarà al llarg del matí entre els 200 i els 400 metres, i tendirà a pujar al quadrant nord-est i a la resta del sector central del litoral i prelitoral fins a situar-se entorn dels 800 metres aproximadament al llarg de la tarda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top