Publicitat
Terrassa

Montse Font ocuparà el lloc al ple per la marxa d’Isaac Albert

La cap del Servei d’Emergències de Catalunya deixa el càrrec per dedicar-se a la política municipal

Montse Font i Isaac Albert / Nebridi Aróztegui

Montse Font serà la nova regidora d’ERC a l’Ajuntament de Terrassa. La cap del Servei d’Emergències de Catalunya agafarà el relleu d’Isaac Albert, que deixa el govern municipal i la seva cadira al ple per incorporar-se al càrrec de president i conseller delegat de l’empresa pública Cimalsa.

El relleu es produirà els dies vinents. Albert s’acomiadarà al ple ordinari de gener, aquest divendres, i Montse Font s’incorporarà uns dies més tard, en un ple extraordinari.

Font ha anunciat que deixarà les seves responsabilitats a la Generalitat per dedicar-se a la política municipal. “Faré només de regidora. És impossible compatibilitzar les dues funcions”, ha explicat aquest dimecres.

Font deixarà el càrrec al Servei d’Emergències de Catalunya i les seves tasques docents a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, que recentment li va atorgar una distinció honorífica per la seva dedicació pedagògica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top