Publicitat
Comarca

21 curts de tot el món al Festival de Terror, Fantàstic i Freak Infest

El Festival Internacional de Curtmetratges de Terror, Fantàstic i Freak de Rubí Infest celebrarà la seva quarta edició entre avui i demà. La cita, al Celler, porta a competició 21 curts arribats d’arreu del món. El festival, a més, té programades diferents actuacions musicals amb els Dj’s de l’entitat rubinenca La Sonik, Dj ACME i les bandes F.A.N.T.A i Aullido Atómico.

En aquesta edició, el festival amplia el seu ventall de propostes amb un mercadal, una mostra fotogràfica, un programa de ràdio en directe, la presentació d’un videojoc, un espectacle de dansa, una xerrada al voltant del paper de la dona dins el cinema de terror i l’InfestKids.

En la presentació del certamen, fa uns dies, els seus responsables van animar els rubinencs a participar de les activitats del festival. L’acte va comptar amb la presència del regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez. El responsable de l’àrea Cultural va destacar la proposta com "un model d’èxit, consolidat i de molta qualitat". Rodríguez també va apuntar que es tracta d’una iniciativa "que fa marca de ciutat a partir de la creativitat".

La música dels discjòqueis obre l’activitat avui i demà a partir de les nou de la nit, i a les deu comencen les projeccions. Per la seva banda, les activitats complementàries s’inicien a les sis de la tarda, els dos dies, amb l’obertura de "Les botigues de l’Horror" a la placeta del Celler. El programa Podcast s’emetrà en directe entre les set de la tarda i dos quarts de nou del vespre, també avui i demà, i es podrà seguir a través de Ràdio Rubí (99.7 de la FM).

La presentació del videojoc Omani serà avui a les sis de la tarda a la sala Annexa del Celler i els interessats podran provar el joc fins a les nou del vespre. Dissabte, a tres quarts de set, serà el moment de l’actuació de la companyia rubinenca Nemesis Dance Company a la plaça del Celler.

La xerrada "El terror de ser dona", sobre el paper de la dona en el cinema de terror, serà demà a la sala Tramuja a les sis de la tarda.

Finalment, l’InfestKids serà demà a la Biblioteca Mestre Martí Tauler a dos quarts de dotze del migdia. Consistirà en la projecció de la pel·lícula Coco, que s’acompanyarà d’una activitat on especialistes parlaran del tractament del dol i la pèrdua entre els infants.

Les obres a concurs
Els curtmetratges que es podran veure al festival són onze aquesta nit (un d’ells, de Rubí, fora de concurs) i onze més la nit de demà.

Els d’avui són Caronte (Luis Tinoco, Espanya); Hug (Toni O. Prats, Espanya); Movidas raras (Delia Márquez Sánchez, Espanya); La proeza (Isaac Berrocal, Espanya); Panic attack (Eileen O’Meara, EUA); Claudia (Miguel Ángel Caro, Espanya); Limbo (Daniel Viqueira, Espanya); Avelino (Daniel Rodríguez Palacios, Espanya); Lo siento mi amor (Eduardo Casanova, Espanya); Cerdita (Carlota Pereda, Espanya); i ,fora de concurs, La celda dual (Ignacio Malagón, Rubí).

Les projeccions de demà són How it feels to be hungover (Viktor Hertz, Suècia); Noctámbulos (Romén Rivero, Espanya); Short but sweet (Junaid Chundrigar, Països Baixos); Delectable you (Axel Courtière, França); Look twice (William Davis. EUA); Bag head (Alberto Corredor Marina, Regne Unit); Beautiful Boy (Fran X. Martínez, Espanya); Five course meal (James Cadden, Canadà); La guarida (Iago de Soto, Espanya) Miedos (Alicia Albares, Espanya); i Death metal (Chris McInroy, EUA).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top