Publicitat
Comarca

Adif preveu ara tallar la via fins a Martorell l’estiu de 2020

Adif interromprà totalment el trànsit de trens de Renfe entre Castellbisbal i Martorell l’estiu de 2020 per a instal·lar el tercer fil del Corredor Mediterrani. La primera fase de les obres començarà aquest agost i, en principi, no afectarà la circulació dels trens. Adif modifica així la seva previsió inicial, que implicava interrompre el trànsit de trens en el municipi aquest mateix agost per a implantar l’ample internacional en el tram Sant Sadurní d’Anoia-Martorell-Castellbisbal. Segons la planificació, la primera fase dels treballs es durà a terme el mes vinent en el ramal d’accés a la factoria de Seat a Martorell i en les vies de la terminal Martorell-Seat, on es renovarà la via.

Antic túnel
A més, s’iniciaran els treballs per a la rehabilitació de l’antic túnel de Castellbisbal per a la seva reobertura, la qual cosa permetrà tenir una via alternativa per al manteniment dels serveis en les futures fases de les obres. Adif va anunciar el passat maig que planejava iniciar aquest estiu l’obres del tram Castellbisbal-Martorell del Corredor Mediterrani, la qual cosa obligaria a tallar la línia de manera parcial i intermitent amb afectacions "tremendes" durant diverses setmanes. No obstant això, ara Adif explica que la repercussió serà major durant l’estiu de 2020, però permetrà reduir de forma important el calendari de les obres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top