Publicitat
Comarca

Avaria ahir en el tram de FGC entre Sant Cugat i Terrassa 

Publicitat

Una avaria a una de les dues vies de FGC ahir a la tarda entre Sant Cugat i Terrassa va obligar a rebaixar el servei en aquest tram a un únic tren cada hora (un d’anada i un altre de tornada), motiu pel qual Ferrocarrils va recomanar als usuaris fer servir Renfe o altres serveis de transport públic. L’avaria es va produir poc abans de les quatre de la tarda i va provocar l’aturada d’un tren a prop de Rubí i la interrupció de la resta de la línia, encara que al voltant de les 4.30 de la tarda es va recuperar parcialment amb aquest servei mínim, fent servir una única via. La línia Barcelona-Vallès va restablir totalment la freqüència de trens entre Sant Cugat i Terrassa poc abans de les 6.30 de la tarda.

Publicitat
To Top