Publicitat
Comarca

Presentació del mapa del patrimoni cultural i natural de Rellinars

L’Ajuntament de Rellinars, amb la col·laboració de l’oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, presenta diumenge al migdia al Casal de Cultura L’Escola el mapa del patrimoni cultural i natural del municipi. S’han documentat i classificat 424 elements que formen part del patrimoni moble, immoble, documental, immaterial i natural de Rellinars.

Aquests mapes són una eina de coneixement que recullen exhaustivament el patrimoni d’aquells municipis que en sol·liciten la seva realització a la Diputació, per tal que es puguin establir mesures de recerca, protecció, conservació i rendibilització social. Cada mapa s’hi acompanya d’una memòria que fa una valoració global del conjunt patrimonial del municipi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top