Publicitat
Comarca

Detingut després de confessar haver matat la seva dona

Els Mossos d’Esquadra van detenir la nit del dijous un home de 52 anys que va confessar haver matat la seva dona en Castellbisbal. Segons la policia catalana, al voltant de les onze de la nit de dijous el detingut es va presentar en les dependències de la Policia Local de Castellbisbal i va confessar haver matat la seva parella.

Diverses dotacions policials es van dirigir al lloc dels fets, una construcció en un hort prop de Castellbisbal, localitat on vivia la parella, i van trobar el cos sense vida de la víctima, de 41 anys, segons va informar ahir La Vanguardia.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSCJ) va informar ahir de què no consten antecedents judicials de violència entre la parella i que la jutge de guàrdia de Rubí va procedir el dijous a la nit a l’aixecament del cadàver.

Segons van explicar a Efe diferents veïns de la víctima, la parella, que té quatre fills, va arribar fa molt anys del Marroc i són veïns de Castellbisbal, i la família es va integrar bé en la dinàmica de la població vallesana.

L’home, veí de Castellbisbal, de nacionalitat espanyola i 52 anys, va quedar detingut com a presumpte autor dels fets i, previsiblement, passarà a disposició judicial al llarg d’aquest cap de setmana.

Els agents de la divisió d’investigació criminal dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per a aclarir les circumstàncies de la mort.

L’Ajuntament de Castellbisbal va decretar ahir tres dies de dol en el municipi, amb les banderes onejant a mitja asta, i va convocar a tota la població a una concentració dilluns que ve a les sis de la tarda en la plaça de l’Església, com a mostra de condol i en suport als familiars de la víctima.

Quan es van conèixer els fets, l’Ajuntament de Castellbisbal va activar els serveis d’atenció psicològica del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per a poder atendre les familiars de la dona morta.

51 dones mortes
De confirmar-se aquest assassinat masclista ascendirien a 51 les dones mortes a les mans de les seves parelles o exparelles des de principi d’any i serien 1.027 les assassinades des de 2003, quan van començar a comptabilitzar-se les víctimes per violència de gènere.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top