Publicitat
Comarca

Premiat un projecte de residus a Guatemala amb suport municipal

El municipi guatemalenc de San Andrés ha rebut el VII Premi ICAP a la Innovació en reconeixement a la feina feta en la implementació de la gestió de residus sòlids per un projecte en el desenvolupament del qual ha participat el Consistori de Sant Cugat. El guardó, atorgat pel XX Foro de la Función Pública de Centroamérica y el Caribe, reconeix les idees innovadores aplicades per les institucions dels països membre de Centre Amèrica i el Carib en el camp de l’administració pública.

San Andrés va inaugurar una planta de tractament, compostatge i triatge que ha estat redefinida amb l’assessorament i acompanyament d’un equip de l’Ajuntament de Sant Cugat, format per personal tècnic i directiu de Cooperació i de l’Àmbit de Gestió de Qualitat Urbana i Mobilitat, i amb el suport del Fons Català de Cooperació.

Així, els tècnics municipals, d’un ajuntament i l’altre, han compartit coneixements i propostes per tal de trobar solucions al problema de recollida de residus de la zona. En aquest sentit, els tècnics santcugatencs s’han desplaçat a Guatemala en tres ocasions per tal de compartir i acompanyar en la construcció de la planta i el desplegament del nou model de gestió. Aquest projecte ha rebut un finançament de 40 mil euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top