Publicitat
Comarca

Els docents demanen a Educació instruccions clares d’actuació davant el coronavirus

Publicitat

El Sindicat Professors de Secundària (ASPEPC·sps) ha demanat al Departament d’Educació “instruccions clares i actualitzades sobre com procedir en els centres docents”, després que dilluns passat una menor de 16 anys de l’institut Sobrequés de Girona donés positiu en coronavirus.

En un comunicat, el sindicat ha mostrat la seva “preocupació perquè el departament d’Educació no hagi informat als docents sobre la propagació del coronavirus”, ha assegurat.

“A falta d’un protocol clar d’actuació”, el Sindicat de Professors de Secundària ha demanat al conseller d’Educació, Josep Bargalló, que expliqui els passos que ha de seguir el personal que treballa en els centres educatiu catalans.

La recent aparició d’un positiu a l’Institut Sobrequés “obre les portes a la inquietud entre pares, alumnes i professors”, ha advertit ASPEPC.SPS.

Publicitat

Tot i que ha assegurat que amb la seva nota de premsa no pretén “alimentar l’alarmisme que ja propaguen altres mitjans”, ha indicat que “la nostra societat no pot permetre la falta de previsió”.

L’institut, que no ha tancat les portes, ha seguit les instruccions del departament de Salut i ha activat el protocol de seguretat, que ha consistit en aïllar els companys més propers a la jove i un professor.

L’alumna de 16 anys havia viatjat a Itàlia entre els dies 14 i 16 de febrer passat i és família del primer cas de coronavirus registrat a Catalunya.

Publicitat
To Top