Publicitat
Comarca

Conveni per elaborar un mapa del patrimoni cultural local 

L’Oficina de Patrimoni Cultural de l’àrea de Cultura de la Diputació realitza des de fa més de 20 anys els mapes de patrimoni cultural dels municipis de la província que ho sol·liciten. Actualment hi ha 186 municipis que ja disposen del seu mapa, i des del passat 6 de novembre, i a través d’un conveni amb l’Ajuntament, s’ha iniciat el de Matadepera. El mapa del patrimoni cultural local té per objecte la recollida exhaustiva de dades sobre el patrimoni cultural i natural d’un municipi i la seva valoració, permetent així que l’Ajuntament estableixi mesures per garantir la seva protecció i conservació, així com planificar la seva rendibilització social.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top