Publicitat
Comarca

Els Mossos investiguen la mort d’una dona a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort violenta d’una dona de 65 anys en un pis del districte de Sant Martí de Barcelona. Segons va informar ahir la Policia de la Generalitat, dimecres a la tarda van rebre un avís dels familiars de la víctima, perquè es volien posar en contacte amb ella, però no obtenien resposta. Quan els agents van poder accedir al pis, van trobar la dona morta, estesa a terra, i amb signes de criminalitat.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort d’aquesta dona, de nacionalitat espanyola.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top