Publicitat
Comarca

Catalunya suma 1.652 nous contagis i 79 morts més per la Covid-19

Catalunya, tot i la millora dels indicadors epidèmics, va sumar ahir 1.652 nous contagis de Covid i va reportar 79 morts més per la malaltia, mentre que s’ha estabilitzat la velocitat de propagació del virus (Rt) en 0,77 i segueix disminuint la pressió hospitalària. Segons les dades epidemiològiques actualitzades ahir divendres pel Departament de Salut, el nombre de persones hospitalitzades per Covid-19 era ahir de 1.748, un total de 85 menys que dijous, de les quals 472 eren a les unitats de cures intensives, 12 menys que el dia d’abans.

El risc de rebrot del coronavirus (EPG), índex de creixement potencial de l’epidèmia, segueix descendint i es va situar en 234 punts -22 menys que dijous-, lluny del màxim de 1.046 punts que es va assolir el 23 d’octubre, tot i que aquest indicador encara assenyala un perill extrem, ja que a partir de 100 es considera un risc alt.

Segons Salut, el nombre total d’infectats confirmats amb tota mena de proves des de l’inici de l’epidèmia és de 337.631, dels quals 1.652 han estat diagnosticats en les últimes 24 hores, un total de 70 més que la vigília.
El nombre de morts a Catalunya per Covid-19 comptabilitzats des de l’inici de l’epidèmia és de 15.736, dels quals 79 han estat reportats des d’ahir, amb un màxim diari de morts en la segona onada que es va assolir el passat 5 de novembre, amb 85 defuncions en un sol dia, i una tendència consolidada des de llavors a anar disminuint la mortalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top