Publicitat
Comarca

Les sortides de Barcelona van pujar un 5% abans del tancament municipal previ al pont

Les sortides de vehicles de l’àrea metropolitana de Barcelona van augmentar dijous, abans del tancament perimetral del cap de setmana previ al pont de la Constitució, un 5% respecte al mateix dia de la setmana passada, mentre que ahir divendres es va mantenir sense variació.

Segons va informar ahir divendres el Servei Català de Trànsit (SCT), entre les 00.00 hores i les 24.00 hores de dijous van sortir de Barcelona i la seva àrea metropolitana un total de 485.118 cotxes, cosa que suposa un augment del 5% respecte al flux de la mobilitat registrada el dijous de la setmana anterior i un 9% més que l’últim dijous d’octubre passat, previ a la decisió d’imposar el confinament municipal els caps de setmana a Catalunya.

D’aquesta manera, molts catalans van optar per sortir dijous de Barcelona abans del ‘toc de queda’ de les 22.00 hores i del confinament municipal que va començar ahir divendres a les 06.00 hores per així poder passar fora el pont de la Constitució, tot i que el Govern ha fet una crida a no desplaçar-se a les segones residències i a romandre aquests dies a casa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top