Publicitat
Comarca

Rubí aporta 560 quilos de menjar al Banc d’Aliments

Rubí ha recollit un total de 560 quilos de vidre dins la campanya “1 quilo de vidre per 1 quilo d’aliments”, impulsada pel Consistori i Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de vidre a Espanya. Aquesta quantitat s’ha transformat en els mateixos quilos de menjar, que arribaran a les famílies més necessitades gràcies a la implicació de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (Fesbal).

La campanya, que s’ha dut a terme a 44 municipis d’arreu d’Espanya, animava a la ciutadania a dipositar la quantitat més gran possible de residus d’envasos de vidre als 152 contenidors habilitats amb la imatge de la campanya.

Racions
En total, se n’han recollit 45.138 quilos al conjunt de les 44 poblacions participants, que Ecovidrio ha transformat en els mateixos quilos d’aliments per ajudar els més necessitats, l’equivalent a més de 90 mil racions de menjar. Es calcula que aquesta quantitat podrà beneficiar unes 12 mil famílies en uns moments especialment complicats per la Covid-19.

A Rubí, hi ha hagut tres contenidors destinats a la campanya, ubicats a la plaça del Mercat, a la plaça de Catalunya i a la confluència de l’avinguda de Barcelona i la plaça del Dr. Pearson.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top