Publicitat
Comarca

Sant Cugat tindrà nova recollida de residus

Els projectes es presentaran a la tardor

De cara a la segona meitat del mandat es presentarà un projecte de nova recollida de residus a Sant Cugat, on es té previst fer una gestió adaptada a cada barri amb més recursos i una nova flota de vehicles sostenibles. Així es va avançar durant l’acte de balanç dels dos anys de govern, on es van anunciar els 10 projectes que es tenen previstos, sota el lema “Sant Cugat ets tu”.

Mireia Ingla, l’alcaldessa, va indicar que “aquest any 2021 impulsarem nous projectes, serveis i polítiques adreçades a la gran diversitat de persones, entitats, associacions, col·lectius, empreses i comerços que hi ha al municipi”.

Els projectes que es van avançar es presentaran a la tardor i, a part de la nova recollida de residus, són el Pla d’Habitatge Assequible, el nou local de Primeres Atencions Socials, la subcomissaria de districtes i Valldoreix, el nou centre d’Emprenedoria i Innovació Social, en nou Pla d’Igualtat i LGTBI, la digitalització i modernització de l’Ajuntament, el pacte per a l’ocupació, el procés de participació per a la residència per a gent gran i la nova gestió del transport urbà.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sant Cugat tindrà nova recollida de residus
To Top