Comarca

Un detingut com a presumpte autor de robatori a Castellbisbal

La col·laboració ciutadana va ser fonamental per la detenció

/ ALEIX MATEU

Dilluns a la matinada, la Policia Local de Castellbisbal va detenir un home com a presumpte autor d’un robatori en un habitatge de la urbanització de Santa Teresita, gràcies a la col·laboració del veïnat.

En primer lloc, els residents van alertar al cos policial que una persona havia saltat a dins d’una casa i, posteriorment, van informar del lloc per on havia fugit i la roba que portava posada.

Publicitat

Els agents van localitzar la persona buscada al camí de terra que dona accés a l’àrea de servei de l’autopista AP-7, on es va fer la detenció. Posteriorment, es va comprovar que el detingut tenia una ordre de cerca i detenció d’un jutjat de Santander.

Segons informa el Consistori, la col·laboració ciutadana va estar fonamental i la Policia local insisteix en la importància d’alertar de qualsevol fet o incident que s’observi i que es consideri estrany o sospitós amb l’objectiu de garantir la màxima efectivitat de les accions policials. Es pot avisar a través del número de telèfon 93 772 11 88 i, a més, l’Ajuntament de Castellbisbal també disposa de l’aplicació mòbil BeeSafe, que permet passar avisos als agents sense necessitat de trucada de veu. Actualment hi ha 350 domicilis donats d’alta.

Publicitat
Un detingut com a presumpte autor de robatori a Castellbisbal
To Top