Comarca

Arriba la festivitat de Santa Maria Assumpta a Ullastrell

La festa acullirà les havaneres de la banda Es Cremats

Demà se celebra la festivitat de Santa Maria Assumpta, patrona d’Ullastrell, i hi ha tres activitats principals. Com cada any, es durà a terme l’ofrena floral i la missa de solemnitat a la Verge Assumpta. Començarà a les 12.30 hores amb l’ofrena, que tindrà lloc a la plaça de l’Església, i, posteriorment, a les 13 hores, s’entrarà a la Parròquia de Santa Maria per celebrar la missa de solemnitat.

La festa de la Patrona d’Ullastrell acabarà amb el concert d’havaneres amb la banda de Palafrugell Els Cremats, que pujaran a l’escenari del Casal Cultural a les 19.30 hores buscant la fusió amb altres gèneres, com la rumba, el pop, el son cubà, el bolero i fins i tot la cúmbia.

Publicitat

Tots aquells que estiguin interessats a assistir al concert han de fer una reserva prèvia d’entrades, trucant al 937887262, o bé, a través de WhatsApp al 650248021.

Publicitat
Arriba la festivitat de Santa Maria Assumpta a Ullastrell
To Top