Comarca

Col·lectors d’aigua pel sector nord-oest de Castellbisbal

Es preveu que les obres puguin començar l’any vinent

Urbanitzacions del sector nord-oest del municipi / M. MONFORT

Està aprovat el projecte per construir els col·lectors del sector nord-oest de Castellbisbal, que inclou Can Santeugini, Costablanca, Ca n’Oliveró i Colònia del Carme. Es preveu que les obres puguin començar l’any vinent.

Aquesta obra consta de dues parts. D’una banda, la Generalitat, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), construirà un sistema general per a la recollida de les aigües residuals i la seva conducció fins a la planta de tractament. D’altra banda, l’Ajuntament s’encarregarà de la construcció d’una xarxa de clavegueram que connecti els nuclis residencials amb el sistema general de l’ACA.

Publicitat

Les obres tenen un cost superior als 9 milions d’euros, dels quals l’Ajuntament de Castellbisbal n’aportarà 4.191.500. La Generalitat finançarà la resta.

El projecte definitiu es va aprovar al passat ple municipal de juliol. Aquest, ja s’havia aprovat a finals de l’any 2018, però ha calgut sotmetre’l altre cop a votació, perquè l’Àrea Metropolitana de Barcelona va haver d’esmenar un error en la relació de les expropiacions.

Publicitat
Col·lectors d’aigua pel sector nord-oest de Castellbisbal
To Top