Publicitat
Comarca

Espectacle de màgia amb polèmica

L’Ajuntament de Vacarisses critica el llenguate “ofensiu” emprat per un mag durant la Festa Major del municipi

Un espectacle de màgia de la Festa Major ha provocat queixes a Vacarisses
Publicitat

Durant la passada Festa Major de Vacarisses, la Gran Gala de màgia que donava el tret de sortida als dies de celebració va desembocar en una polèmica arran dels comentaris ofensius d’un component de l’actuació cap a diferents col·lectius.

El mag va rebre una allau de crítiques per part del públic. Segons fonts municipals, eren comentaris irrespectuosos cap a certs col·lectius com l’LGTBIQ+ i aquelles persones que han cursat, estan cursant o cursaran un grau de Formació Professional.

Davant les nombroses queixes del públic, l’Ajuntament de Vacarisses ha fet pública una nota on denuncia les actuacions del mag, que considera intolerables, i informa que ja li han cridat l’atenció amb una carta. “Considerem que un espectacle públic ha de ser respectuós amb totes les diversitats de la població. No tolerem les discriminacions verbals i no verbals”, ha assenyalat el Consistori.

L’autor dels comentaris defensa que la intenció era humorística. Tot i això, l’Ajuntament han manifestat el seu desacord i ha demanat disculpes per totes aquelles persones que es van sentir incòmodes, jutjades o no respectades: “Seguirem treballant per fer del nostre poble, i les nostres festes, espais segurs i respectuosos amb totes les diversitats que podem trobar”, ha afegit.

Publicitat
Espectacle de màgia amb polèmica
To Top