Publicitat
Comarca

Altercats amb policia ferida durant la Festa Major de Vacarisses

3 agents van resultar ferits amb atropellaments i diverses mostres de violència

La Policia de Vacarisses va acudir a les baralles entre joves de Terrassa i Vacarisses i van acabar ferits

Ahir a la nit, un cop finalitzats els concerts de Festa Major de Vacarisses a la pista poliesportiva, es van produir un seguit d’actes violents amb baralles i agressions a la policia que va acudir-hi.

Els participants de les baralles eren joves de Terrassa i Vacarisses, que van perpetuar atropellaments i van emprar diverses mostres de violència contra el cos policial. Com a resultat, 3 agents van requerir atenció sanitària per ferides lleus, incloses grapes.

L’Ajuntament de Vacarisses ha comunicat que lamenta qualsevol manifestació de violència i, com a conseqüència, ha decidit suspendre l’actuació d’un DJ prevista a la matinada. Així, la programació de Festa Major d’avui finalitzarà, com a màxim, a la una, després del concert de l’orquestra Maribel.

Mossos d’Esquadra ha detingut aquest vespre al conductor que va intentar atropellar diverses persones cap a les cinc de la matinada, un jove de 20 anys. A més, el cos policial també ha detingut quatre persones més per atemptar contra els agents la passada nit a Vacarisses, d’entre 22 i 27 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Altercats amb policia ferida durant la Festa Major de Vacarisses
To Top