Publicitat
Comarca

Rubí crea una Taula de Seguretat i Comerç

L’òrgan, integrat per representants de l’Ajuntament, dels cossos policials i dels comerciants, es reunirà cada dues setmanes

La primera trobada de la nova taula es va celebrar la Masia de Can Serra

El municipi de Rubí comptarà a partir d’ara amb una nova Taula de Seguretat i Comerç, un espai per intercanviar informació sobre temes de seguretat que afecten el teixit comercial del municipi. L’òrgan, que es reunirà cada dues setmanes, aplega els serveis municipals de Comerç i Seguretat Ciutadana, la Policia Local de Rubí i els Mossos d’Esquadra i les associacions de comerciants i restauradors locals.

La primera trobada de la nova taula, que va servir per a la seva constitució, es va celebrar aquest dimarts a la Masia de Can Serra. En la reunió, representants del consistori, dels cossos de seguretat i de les entitats de botiguers van acordar la creació d’un sistema de comunicació que integri tots els membres de la taula i permeti compartir informació útil en matèria de seguretat. A més, els cossos de seguretat es van comprometre també a depurar el sistema d’atenció telefònica i de cita prèvia per millorar la resposta a la ciutadania.

Per la seva banda, els comerciants van aprofitar la trobada per demanar incrementar la presència policial a la ciutat. L’Ajuntament i els cossos policials els van traslladar un informe de les actuacions en matèria de seguretat i es van comprometre a compartir amb el teixit comercial el resultat de les seves actuacions, sempre que sigui possible.

A principis de mes, el responsable d’un establiment comercial de la ciutat va morir després de ser apunyalat per uns joves que presumptament havien robat begudes alcohòliques a la botiga.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top