Publicitat
Comarca

Tallaran un altre cop la carretera de Talamanca

Les pluges obligaran a repetir els talls dilluns i dimarts

Les obres es reprendran a principis de la setmana vinent / MIQUEL BADIA - AJUNTAMENT DE MATADEPERA

A causa dels treballs de gestió i millora forestal de la finca de Can Roure, des del passat dilluns 15 i fins al dimecres 17 al matí, es va tallar un tram de la carretera de Talamanca. Es tracta, concretament, del tram comprès entre el carrer del Turó de les Roques Blanques i el carrer de Les Pedritxes, amb un desviament que es va realitzar per dins del poble.
Les pluges que van caure a principis de setmana, però, han obligat a que es fixin dos nous dies. Els operaris continuaran i acabaran els treballs a principis de la setmana vinent. Es treballarà a la zona dilluns 22 i dimarts 23, entre les 9.30 i les 13 hores. Per tant, es tornarà a fer el mateix tall, per tal de poder acabar d’enllestir les obres.

Publicitat
To Top