Publicitat
Comarca

Més planificació en l’oferta d’FP a Rubí

El Consell de Formació Professional de Rubí exigeix que la Formació Professional s’adequï al perfil industrial del municipi

El Consell de Formació Professional de Rubí, reunit

El Consell de Formació Professional de Rubí ha aprovat al ple la seva memòria biennal amb unanimitat. El plenari és l’òrgan de màxim govern i representació del Consell i està presidit per l’alcaldessa Ana María Martínez. La sessió ha servit per exposar la feina feta des de 2019 i aprovar el nou pla de treball 2021-2023.

El nou full de ruta demana un cop més que l’oferta de Formació Professional l’adeqüí al perfil industrial del municipi. “Sabem que la planificació de l’FP és territorial i que no hi pot haver de tot a tot arreu. Però és objectiu quin tipus de ciutat tenim, quin tipus d’indústria tenim i quin tipus de necessitats laborals tenim”, ha argumentat l’alcaldessa.

El ple s’ha compromès a continuar promocionant l’FP des d’una perspectiva integrada, a vetllar per una planificació coordinada de l’oferta d’FP integrada i per l’adequació de l’oferta d’FP a les necessitats del sistema productiu; i a promoure les vocacions industrials, la modalitat DUAL de Formació Professional i la mobilitat internacional.

En la línia de la transició de l’escola al treball, la sessió ha acordat acompanyar els adolescents en les transicions educatives; impulsar, desenvolupar i col·laborar en iniciatives que previnguin l’abandonament escolar prematur i fomentar el treball en xarxa dels diferents recursos d’informació i orientació per a joves del municipi, i també promoure la formació al llarg de la vida.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top